gracie22
Do³±czy³: 28 Mar 2024 Posty: 1
|
|
Firma generuj±ca leady B2B |
|
Mo¿e kto¶ móg³by zacz±æ od naprawienia tego… Czy ostatecznie, gromadz±c dziesi±tki narzêdzi, stajemy siê „m±drzejsi”? Pytanie czym jest inteligencja zadali¶my kilka lat temu , na pocz±tku nowej fali popularno¶ci AI w latach 2017-2018. Niedawno byli¶my mile zaskoczeni, gdy francuski ekspert ds. sztucznej inteligencji, matematyk i filozof Daniel Andler podj±³ go w bardziej wyrafinowanej i wyszukanej, a przede wszystkim znacznie bardziej erudycyjnej formie w swoim dziele sztuczna inteligencja, ludzka inteligencja, podwójna zagadka , opublikowane przez NRF, 2023 [przepraszam, jeszcze niedostêpne w jêzyku angielskim]. Pytanie o definicjê inteligencji nie ma koñca.
Próba rozwi±zania tego problemu w tym artykule australijska lista e-mailowa nie ma sensu. Ale mimo to… Czy mo¿emy za³o¿yæ, ¿e ludzka inteligencja ogranicza siê do rozwi±zywania problemów? Zdecydowanie nie. Na potrzeby tego mini-postu zada³em sobie pytanie, jak metaforycznie przedstawiæ cechy, które wydaj± mi siê najwa¿niejsze w strategiach tre¶ci internetowych, je¶li chcê pozostaæ przy swojej dziedzinie praktyki. Oto co wymy¶li³em. Dla mnie ma to formê anagramu: CLEVER Oto obraz warty tysi±ca s³ów, chocia¿ ChatGPT jest tak rozwlek³y, ¿e jestem pewien, ¿e nie zgodzi siê z tym stwierdzeniem. Inteligentne pisanie przez ludzi Gwarantujemy, ¿e ten rysunek jest w 100% ludzki, zawiera 0% sztucznej inteligencji i nie zawiera konserwatystów.
Zosta³ on wykonany naprawdê przez Ciebie, go³ymi rêkami i rysikiem, przy u¿yciu aplikacji Paper na iPadzie. Inteligentny rysunek do inteligentnego pisania. Ma sens. Inteligentny anagram do pisania C jak przebieg³o¶æ : LLM mog± byæ szybkie, ale mo¿emy je przechytrzyæ. Na przyk³ad jedna z naszych znajomych ma newsletter i ma trik, który bardzo mi siê podoba. Kiedy musi poruszyæ jaki¶ temat w swoim biuletynie, udaje siê do ChatGPT, aby sporz±dziæ wersjê robocz±… I postanawia temu zaprzeczyæ, u¿ywaj±c ChatGPT jak partnera sparingowego.
Jest to wulpejskie
|
|